Young Art

Sinds 2006 krijgt Nikki Kröder de mogelijkheid om haar Living Art te presenteren tijdens het Young Art Festival. In 2006, 2008 en 2009 beweegt de Living Art van Nikki tussen het publiek en heeft het de functie van festivaldecoratie. Ook worden er door de mensen in Living Art flyers gedeeld en aankondigen gedaan.

In 2010 wordt de Living Art van Nikki Kröder voor het eerst getoond op een Catwalk die naar voren komt uit een bouwwerk met bar, ontworpen en gebouwd door talentvolle kunstenaars: High Voltage Catwalk. Op de Catwalk is ook een show van een student van het AMFI.

In 2011 is er een vergelijkbaar bouwwerk met Catwalk vervaardigd, die Living Art een podium biedt. Aanstormend talent en ‘amateur’ Laila van Berge showt haar collectie op de Catwalk van Young Art. Laila won de derde prijs van de Kunstbende Finale 2011. Semi-professional en regionaal talent Nikki Kröder presenteert haar nieuwe collectie ‘Living Art Madwalk’. Daarnaast vindt er een exclusieve masterclass Living Art plaats tijdens het festival, begeleid door professioneel modeontwerper en vernieuwend beeldend kunstenaar Bas Kosters. Het resultaat van de 15 deelnemers van de masterclass is te zien op de Catwalk. Tevens te gast op Young Art Festival en deelnemer aan de masterclass is de 11-jarige modefreak Eva Bajema, met de ambitie een modeontwerper te worden.

Naast de Living Art Catwalk wordt ook Living Art gepresenteerd op het Art Trail in de vorm van performance art, ‘Performance Hemelhakken’ van Nikki Kröder, uitgevoerd door danseressen Barbara Droog en Lotte Burger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: