Dans, kunst en mode op de Beverwijkse Bazaar

Young Art Living Art presenteert multidisciplinaire performance

Op zondag 13 januari keren de Roaring Twenties terug op de Beverwijkse Bazaar. Living Art,  de projectgroep van Young Art waarin beeldende kunst, dans, mode en performance samenkomen, presenteert aankomend weekend een speciale performance samengesteld door kunstenares Gail Meijer. De focus van het kunstproject ligt op dans en geluid. Gail Meijer, student aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, ontwierp een plan waarin vijf dansers, twee geluidskunstenaars en één beeldend kunstenaar samen één dag werken aan een performance met het thema Roaring Twenties. De performance wordt een dag later uitgevoerd.

Afbeelding

Living Art performance ‘Doll’ door Nikki Kröder en Lynn Meijer, uitgevoerd op het Young Art Festival 2012. Foto: Michel Mulder.

Aanstaande zaterdag komen vijf jonge dansers (variërend van professionele dansers tot getalenteerde scholieren) samen onder leiding van choreograaf en danser Lynn Meijer om deze performance in elkaar te zetten. Het resultaat van dit multidisciplinaire project is maar liefst zes keer te zien op zondag 13 januari op de Oosterse Markt. De eerste serie performances zullen beginnen om 12.00 uur gevolgd door een tweede serie om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie over Living Art op http://www.youngartlivingart.nl.

Evenement: Young Art Living Art presenteert Roaring Twenties

Locatie: Oosterse Markt, Beverwijkse Bazaar, Montageweg 35, Beverwijk

Data: zondag 13 januari om 12.00 en 14.00 uur

Toegang: gratis toegankelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: